ΖΩΔΙΑ: Δείτε ποιοι μπορεί να χωρίσουν μέσα στις γιορτές!

– Δυσκολίες θα περάσουν

μερικά ζώδια τα Χριστούγεννα 

– Δείτε αναλυτικά ποια ζώδια κινδυνεύουν να χωρίσουν μέσα στις γιορτές 

Τα ζώδια που έχουν πολύ σημαντικές πιθανότητες να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα μόνοι, έπειτα από έναν χωρισμό.

Όσο και αν οι γιορτές των Χριστουγέννων φέρνουν ανεβασμένη διάθεση και αποτελούν ευκαιρία για περισσότερο χρόνο με τη σχέση μας, υπάρχουν εκείνα τα ζώδια που από τη φύση τους, τείνουν να δυναμιτίζουν μια ερωτική επαφή αυτές τις ημέρες.

Σε γενικές γραμμές φαίνεται πως τα ζώδια της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, ως πιο παρορμητικά δεν θα διστάσουν να βάλουν τέλος σε μια σχέση που κατά την άποψή τους δεν βγάζει πουθενά.

Με το ίδιο σκεπτικό, Υδροχόοι και Δίδυμοι, εκπρόσωπο των ζωδίων του αέρα δηλαδή, θα μπορούσαν να οδηγήσουν μια σχέση στα άκρα και να μαζέψουν τα μπογαλάκια τους μέσα στις γιορτές.

Κι αυτό γιατί αισθάνονται συχνά να πιέζονται σε μια σχέση, κάτι που γίνεται πιο έντονο με όλες τις… κοινωνικές υποχρεώσεις που προκύπτουν τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε πως η επιρροή του Ουρανού από τον Νοέμβριο ακόμη, έρχεται να ταρακουνήσει συθέμελα κάθε σχέση και να φέρει ριζικές αλλαγές στις ζωές όλων των ζωδίων.

Υπό αυτό το πρίσμα, ακόμη και τα πιο σταθερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, προτέρημα που διαθέτει συνήθως ένας Ταύρος, ενδέχεται να οδηγηθούν στον χωρισμό τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: https://piraeuspress.gr

Αφήστε το σχόλιο εδώ