
Σωτήρης Τσιόδρας:
Πρόκειται για το πρόσωπο των ημερών. Ο κ. Τσιόδρας αποτελεί τον άνθρωπο, ο οποίος δίνει καθημερινή αναφορά σε όλους τους Έλληνες πολίτες για την κατάσταση στην Ελλάδα. Χθες, ο γνωστός λοιμωξιολόγος αναφέρθηκε σε μία νεαρή μητέρα, 40 ετών, από την Καστοριά, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή λίγο πριν την ενημέρωση των πολιτών από των κ. Τσιόδρα. Αναλυτικότερα, τα όσα ανέφερε ο γνωστός λοιμωξιολόγος:
Τι είπε για τη 40χρονη γυναίκα από την Καστοριά, που «έφυγε», λόγω κορονοϊού
«Ο ιός δεν σέβεται καμία ηλικία και μπορεί να υπάρχουν σοβαρά κρούσματα και σε νέους ανθρώπους. Λίγα λεπτά πριν μπω στην αίθουσα με ενημέρωσαν για έναν θάνατο μιας νεαρής συμπολίτισσας μας, σε επαρχιακή πόλη της Βόρειας Ελλάδας, η οποία έμεινε σπίτι, πέθανε σπίτι και διεγνώσθη μετά θάνατον με τον ιό.
Τι άλλο πρόσθεσε, ο γνωστός λοιμωξιολόγος
Ανέφερε ότι αναμένει περαιτέρω ενημέρωση για το αν είχε σοβαρό υποκείμενο νόσημα. Επιπλέον, εξήγησε ότι αυτοί που μένουν σπίτι, ιδίως όταν έχουν χρόνιο αναπνευστικών νόσημα, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Δηλαδή, θα πρέπει «να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον θεράποντα γιατρό τους».
Όπως εξήγησε, είναι αναμενόμενο όχι μόνο με τον κορονοϊό, αλλά και με τη γρίπη, να συμβεί ένας θάνατος ακόμα και σε νέους ανθρώπους και πρόσθεσε για μία ακόμη φορά ότι πρόκειται για ένα νέο ιό στον οποίο δεν έχουμε ακόμα ανοσία.
- Κορωνοϊός: Σκέψεις της κυβέρνησης να «σφραγίσει» τα διόδια το Πάσχα
- Eργοδότες ζητούν μερίδιο από τα 800 ευρώ των εργαζομένων
Categories: Ειδήσεις