Tsekouratoi.gr

H παρέα των τρελών στο internet

Φαντάροι στην Κομοτηνή: Δουλειά μας δεν είναι να πνίγουμε πρόσφυγες και μετανάστες

Φαντάροι από την Κομοτηνή

στέλνουν το δικό τους μήνυμα για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον Έβρο, με την αστυνομία και τον στρατό να επιχειρούν εναντίον προσφύγων και μεταναστών που έχουν εγκλωβιστεί στη νεκρή ζώνη ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα.
 
Διαβάστε την καταγγελία της Επιτροπής Στρατευμένων Κομοτηνής:

Σαν έτοιμοι από καιρό…

Κλασική εικόνα ευρωπαϊκής ελληνικής φιλοξενίας.

Σήμερα, φαντάροι από μονάδες της Κομοτηνής διατάχθηκαν ξαφνικά να πάνε στον Έβρο αποσπασμένοι για κάποιες (απροσδιόριστα) μέρες.
Όπως έγινε άμεσα γνωστό θα ενταθούν οι κοινές περιπολίες στρατού και αστυνομίας.

Ο αριθμός φαίνεται να είναι πολύ μεγαλύτερος από την προηγούμενη φορά (προς το τέλος του έτους).
Οι ίδιες διοικήσεις που αργούν χαρακτηριστικά να λύσουν τα προβλήματα που εκθέτουν οι φαντάροι, σπάνε τα ρεκόρ ταχύτητας όταν είναι να καταστείλουν πρόσφυγες.

Τόσο καιρό ανεβοκατεβάζουν κληρωτούς και μόνιμους στρατιωτικούς βάζοντας τους να κάνουν επαναπροωθήσεις, συλλήψεις και ξυλοδαρμούς.

Αντιμετωπίζουν τους πρόσφυγες ως πιόνια στο γεωπολιτικό παιχνίδι με τη Τουρκία και με την Ευρώπη.

Πιόνια είναι προφανώς και οι φαντάροι και τα χαμηλόβαθμα στελέχη που καλούνται να κάνουν την βρωμοδουλειά.

Να είναι σίγουροι πως η ηγεσία θα τους φερθεί με τον ίδιο εργαλειακό τρόπο, όπως φέρεται στους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Όσο περνάει η μέρα γίνεται γνωστό ότι υπάρχουν και συγκρούσεις στα σύνορα. Πάνε να μπλέξουν τους φαντάρους και σε καταστολή πλήθους.

Για αυτό τόσο καιρό μας γανώνουν τα κεφάλια με σενάρια υποτιθέμενων επιθέσεων σε στρατόπεδα.

Για αυτό τόσο καιρό η ρατσιστική προπαγάνδα μας ταΐζεται με το κουτάλι και για επιδόρπιο έχουμε σενάρια πολέμου.

Υπάρχουν συνάδελφοι που αν ακούσουν για άλλη μία φορά τη λέξη «λαθροπίθηκος» θα χρειαστεί να συνομιλήσουν με το κέντρο ψυχολογικής βοήθειας του στρατού.
Θερμικές κάμερες, περίπολα πεζά, τζιπάκια της αστυνομίας και του στρατού, drones και ελικόπτερα, 2 μοίρες καταδρομών μαζί με ΜΑΤ και χημικά στον Έβρο, με 66 συλλήψεις ήδη στο τραπέζι.

Εκεί έχει οδηγήσει η επιλογή η Ελλάδα να γίνει ένα τεράστιο κλειστό κέντρο κράτησης.

Όσοι φαντάροι πάνε πάνω μπορούν να είναι σίγουροι ότι βλέπουν εικόνες από το μέλλον, όπως οι νησιώτες είδαν τους εαυτούς τους χτυπημένους από τα ΜΑΤ ενώ τόσο καιρό το ξύλο έπεφτε μέσα στα ανοικτά κέντρα κράτησης.

Οι μετανάστες θέλουν να φύγουν για τις διάφορες χώρες προορισμού τους.
Η ελληνική πολιτεία γιατί διαλέγει να τους εγκλωβίζει και να κάνει τον δεσμώτη; Γιατί πρώτα δημιουργεί πρόβλημα εγκλωβισμού και μετά τους αντιμετωπίζει σαν δύναμη εισβολής;

Ας τους αφήσει να φύγουν. Ας τους βοηθήσει στην ασφάλιση τους, στην εργασία τους και να έχουν το δικαίωμα όποια στιγμή θέλουν και μπορούν, να προχωρήσουν το ταξίδι τους.

Βέβαια η διαχείριση του προσφυγικού βολεύει για εσωτερικά και εξωτερικά πολιτικά παιχνίδια.

Ομογενοποιεί και πορώνει τον κόσμο στο εσωτερικό και δημιουργεί μία αίσθηση συνοχής απέναντι σε έναν φανταστικό εχθρό.

Κρύβει το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις είναι εκείνες που μας κλέβουν καθημερινά τη ζωή και μας εξαναγκάζουν να τους υπηρετήσουμε και στο φανταρικό μας. Κρύβει το γεγονός ότι ο πραγματικός εχθρός βρίσκεται στην ίδια μας τη χώρα και μας μειώνει μισθούς και συντάξεις, ενώ τα παιδιά του με διάφορα βύσματα κάνουν παραμεθόριο στο ΓΕΣ.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα ο ελληνικός στρατός έχει σκοπό να διασφαλίσει την εδαφική ακεραιότητα και την άμυνα της χώρας.

Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε το ΓΕΣ και το υπουργείο Άμυνας, είναι αυτά τα καθήκοντά του ελληνικού στρατού σύμφωνα το Σύνταγμα;
Οι κατατρεγμένοι πρόσφυγες και οι μετανάστες είναι απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας;

Αν η Τουρκία και η Ελλάδα (ή η Ελλάδα και η Τουρκία) έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο στον οικονομικό τους ανταγωνισμό καλό είναι να σταματήσουν να υπολογίζουν τους φαντάρους σε αυτό το παιχνίδι.

Καλούμε όσους φαντάρους βρεθούν στα σύνορα σε σκηνικά με επαναπροωθήσεις να βγουν παραπονούμενοι.

Δεν είναι κανενός δουλειά να πνίγει πρόσφυγες και μετανάστες στο ποτάμι, ούτε να τους δέρνει στην Αδριανούπολη.
Δεν είναι στα καθήκοντα του φαντάρου, είναι παράνομο και δεν καταταχθήκαμε για αυτό.

Επιπλέον, έχουμε παρατηρήσει ότι τα κοινά περίπολα στρατού και αστυνομίας έχουν αρχίσει να γίνονται και εντός του νόμου Ροδόπης.
Εμείς θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους συφάνταρούς μας αν ρωτηθούν να δηλώσουν ότι δεν θέλουν να πάνε.

Αν τους αναγκάσουν να βγουν παραπονούμενοι, αν και προφανώς καταλαβαίνουμε την πίεση που ασκείται σε κάθε έναν από εμάς.
Με το πρόσχημα του προσφυγικού οι κυβερνήσεις εμπλέκουν τον στρατό όλο και βαθύτερα σε συνθήκες αστυνόμευσης.

• Κανένας φαντάρος στα περίπολα ενάντια στους μετανάστες
• Ενάντια στα πολεμικά παιχνίδια Ελλάδας – Τουρκίας
• Οι επαναπροωθήσεις είναι Βία και Τρομοκρατία
• Οι πρόσφυγες να πάνε στις χώρες επιθυμίας τους

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Categories: Ειδήσεις

3 replies

  1. Μόνο Έλληνες δεν είστε εσείς ,μπασταρδοι είστε σαν κι αυτούς που προσπαθούν τώρα να μπουν στην Ελλάδα με το έτσι θέλω.Θα έχετε την ανάλογη φροντίδα να είστε σίγουροι.

  2. Ενταξει να μας στειλετε διευθηνσης ν μην εχουμε κ μαλωματα θα τους φερουμε σπιτια σας ν μην ειναι γεωπολιτικο το θεμα κ ν μην γινετε κ χαμος .. μετα μην πειτε για ασκηση ψυχικης βιας για καταστρατηγηση των δικαιωματον σας ως ελευθεροι πολιτες κ στρατευμενοι ή κ οι δικοι σας φυσικα αλλα ουτε κ για εκθεση σωματικων κυνδινων γιατι δ νομιζω ν σας αφησουν σε χλωρο κλαδι οι λαθρο που θα φιλοξενισεται ..μ δικια σας φυσικα ανεχεια οικονομικη κ ευθηνη.. ε καλα δ αναφερωμαι σε κλοπη των υπαρωντων σας η σε βιασμους ξυλιδαρμους κλπ που μαλλον ειναι σεναριο φαντασιας οι καημενοι ανθρωποι δεν θα σας βλαπτανε κ ας μιλαν μ μθσος για ολους τ ελληνες γιατι εσεις σαν πολιτισμενοι φανταροι κ φυσικα θα αντιπροσοπευεται κ ολη τ οικογενεια σας θα τ ξερετε … ΠΕΣΤΕ ΑΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ .. Ν ΣΑΣ ΣΤΕΙΡΗΞΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣ Σ4ΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΠΡΟΔΟΣΙΑ… Κ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΞΕΡΕΤΕ …

  3. Τι μας λες μωρέ??? Δηλαδή αυτοί οι (λαθρο)”μετανάστες” που έρχονται να μπουν στην πατρίδα μας με το έτσι θέλω και με τσαμπουκά που λένε απροκάλυπτα πως οι Έλληνες είναι μαλακές , και πως θα μας γαμησουν οταν περασουν τα σύνορα και πως θα έρθουν Ελλάδα και σε περίπτωση πολέμου θα βοηθήσουν τα αδερφια τους τους τουρκους…. αυτοι είναι οι κακόμοιροι?? Οι ταλαιπωρημένοι.. ?? γι’αυτό υπηρετήσατε μωρέ?? Για να λιγοψυχατε?? Για να κοτευετε?? Που είναι ο τσαμπουκάς σας?? Αν σκέφτονταν σαν εσάς ο Κολοκοτρώνης και οι υπόλοιποι πρόγονοί μας τώρα δεν θα λεγομασταν Έλληνες. Ντρέπομαι που διαβάζω τέτοια λόγια…. Οι στρατιώτες φυλάνε, αγαπούν, προσέχουν την ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, και δεν προσπαθούν όπως εσείς να διχασουν τους πολίτες. Δεν σπέρνουν διχόνοια, δεν υποστηρίζουν κάθε εισβολέα. Ξυπνάτε, γιατί αλλιώς θα ξυπνήσουμε όλοι ένα πρωί και δεν θα υπάρχει χώρα… Και τότε δεν θα έχουμε την επιλογή να παλέψουμε γιατί θα είμαστε ήδη τελειωμένοι… Διαφορετικά πάρτε τους στα σπίτια σας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *